Despre noi

Faceti cunostinta cu noi

Ca si client, aveti acces la o echipa talentata si experimentata de profesionisti in domeniul securitatii care fie ne-au fost alaturi de la inceput, fie ni s-au alaturat pe parcurs din dorinta de a dezvolta parteneriate inovatoare si de a adauga valoare si expertiza serviciilor noastre.

Fondatorii si managerii nostri sunt fosti membrii ai  M.Ap.N, M.A.I, S.P.P si S.R.I, cu o bogata experienta in activitatea manageriala de profil dobandita in cadrul celei mai mari companii de profil din lume.

Pentru a furniza un serviciu de calitate şi de a asigura siguranţa şi liniştea dumneavoastră, personalul Valahia Security Services corespunde criteriilor noastre riguroase, care ne permit să analizam precis motivaţiile, personalităţile precum şi mediul social al fiecarui viitor angajat.

Instruirea personalului nostru nu se opreşte la sfârşitul perioadei de probă ci se desfasoara, pe tot parcursul activitatii desfasurata in cadrul Valahia Security Services.

Recrutarea personalului nostru este orientata spre moralitate, asigurandu-ne ca fiecare dintre agenţii noştri dispune de un cazier curat, ca a fost recunoscut ca apt de catre societatile de servicii de sănătate ocupaţională şi este intr-o formă fizică bună.

Agentii nostri sunt uşor de recunoscut datorită uniformelor marcate cu efigia companiei noastre şi sunt controlati în mod regulat de către managerii zonali, pentru a vă garanta o calitate excelenta a serviciilor.

 

S.C VALAHIA SECURITY SERVICES S.R.L isi desfasoara activitatea cu respectarea stricta a legislatiei romane privind paza obiectivelor, bunurilor si valorilor, detinerea, portul si uzul de arma, contribuind, in colaborare cu organele specializate ale statului, la apararea proprietatii publice si private, in baza prevederilor Constitutiei.

 

S.C VALAHIA SECURITY SERVICES S.R.L si-a propus si realizeaza un bun nivel de performanta in prestarea serviciilor de paza si securitate a obiectivelor, bunurilor, valorilor si persoanelor.

 

S.C. VALAHIA SECURITY SERVICES S.R.L. a obtinut Licentele de functionare din parteaInspectoratului General al Politiei Romane, in conformitate cu Legea nr. 333/2003 privind paza bunurilor, valorilor si protectia persoanelor si este abilitata sa efectueze activitati de:

  • servicii de paza a obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor;

  • servicii de monitorizare si interventie a obiectivelor;

  • servicii de paza a transporturilor de valori si consultanta;

  • servicii de garda de corp si consultanta in domeniu;

  • instalarea, revizia si mentenanta  sistemelor electronice de securitate.

 

S.C VALAHIA SECURITY SERVICES S.R.L. detine Certificatul de inregistrare a marcii, eliberat deOficiul de Stat pentru Inventii si Marci, Certificatul de Calitate ISO 9001: 2000, emis de Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii, Certificatul ISO 14001 :2004, Certificatul OHSAS 18001 :2007si Certificatul ISO 27001 :2006 / ISO 27001 :2005 care certifica faptul ca societatea noastra are  implementat si mentine un sistem de management al calitatii, al mediului, al sanatatii si securitatii ocupationale, precum si al securitatii informatiei, conform conditiilor din standarde.

 

S.C VALAHIA SECURITY SERVICES S.R.L. are sediul social in Municipiul Bucuresti si Puncte de Lucru in majoritatea judetelor tarii.

 

CONDUCEREA SOCIETATII  

- este asigurata de personal cu pregatire superioara, cu o bogata experienta in activitatea manageriala de profil, in asigurarea pazei obiectivelor de importanta deosebita, protectiei persoanelor si ordinii publice, cu calitati profesionale si morale deosebite;

- incepand cu anul 2017, toti sefii de obiectiv ai S.C VALAHIA SECURITY SERVICES S.R.L. sunt evaluati si atestati de catre Centrul de evaluare si certificare al Patronatului Serviciilor de Securitate, in conformitate cu standardul ocupational Sef obiectiv servicii de securitate. 

 

PERSONALUL SOCIETATII

-    este selectionat, pe baza prevederilor Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor si valorilor si a unui sistem propriu de criterii, din randul persoanelor cu pregatire medie si superioara, cu aptitudini fizice si psihice deosebite, comportament social adecvat si pregatit pentru rezolvarea unor sarcini complexe;

-    este echipat in uniforma specifica cu insemnele societatii, aprobata de I.G.P.R.,  dotat  cu mijloace de aparare si interventie specifice;

-    este avizat  de organele de politie pentru portul armei si  pentru a lucra in obiective importante; s-a solicitat si obtinut de la I.G.P.R. eliberarea atestatelor profesionale, in conformitate cu Legea 333/2003;

-    calificat  prin cursuri de calificare in organizare proprie, avand autorizarea Consiliului National de Formare Profesionala a Adultilor;

-    este condus, controlatsi actioneaza cu profesionalism, operativitate si discretie.


Pentru ca suntem buni in ceea ce facem suntem acreditati sa-i invatam si pe altii si detinem autorizarea organismelor competente pentru organizarea programului de CALIFICARE pentru ocupatia "AGENT PAZA SI ORDINE".